Met personal training afvallen

Wil jij je sportieve doel makkelijker bereiken met de juiste coaching en een training op maat? Dan is een personal trainer van Gym Plus in Aalst precies wat jij nodig hebt! Ons vernieuwde GYM PLUS PT helpt je bij elke sportieve uitdaging. Wat je doel ook is, onze professionele begeleiders maken van jouw training een succesverhaal.

Heel wat mensen beginnen met sporten om gewicht te verliezen. Een logische keuze want voldoende beweging is, in combinatie met evenwichtige voeding, de beste manier om overtollige kilo’s te verliezen. Maar helaas halen niet zoveel mensen hun doel, bijvoorbeeld omdat ze niet voldoende gemotiveerd zijn of omdat de training niet werd aangepast aan de doelstelling.

Met de personal training van Gym Plus bereik je jouw doel wel en voorkom je vroegtijdig afhaken. Onze professioneel opgeleide trainers maken voor jou een programma op maat en coachen je tijdens het traject. Ze helpen je stap voor stap naar een gezonde levensstijl.

Maar ook voor andere sportieve doelen is een personal trainer een uitstekende keuze. Wil je bijvoorbeeld werken aan je spieropbouw of sta je voor een grote sportieve uitdaging zoals een marathon lopen? Dan zorgen wij ervoor dat je in de beste omstandigheden je doel bereikt.

Personal trainer: de voordelen

Personal training is de juiste weg naar jouw sportieve doel. En bovendien is je eigen trainer hebben helemaal niet zo duur als wat soms wordt gedacht. Het is jouw garantie op succes!

  • Training op maat: work-outs die zijn aangepast aan jouw doel, jouw conditie om rustig op te bouwen zonder extra kans op blessures.
  • Voedingsadvies: of je nu wil afvallen of traint voor een sportieve prestatie, je voeding is een belangrijk onderdeel van je voorbereiding. Onze personal trainer geeft je graag advies op maat.
  • Persoonlijke opvolging: uiteraard worden je vorderingen en resultaten goed opgevolgd door de coach en bijgestuurd mocht het nodig zijn.
  • Coaching en motivatie: wie er alleen voor staat heeft veel minder kans op slagen. Bij personal training heb je je eigen coach aan de zijlijn die je motiveert en ondersteunt, ook als het even wat minder gaat.

 

  • Persoonlijke begeleiding
  • Individueel programma
  • Constante opvolging
  • Volautomatische toestellen
  • Gegarandeerd resultaat
  • Erkende Bloso trainers

Onze Werkwijze

Bij Gym Plus kiezen we voor een unieke werkwijze die jouw noden in kaart zetten, waardoor we met een persoonlijk schema gegarandeerde resultaten kunnen behalen.

Intake gesprek

Aan de hand van het intake gesprek gaan wat na wat de doelen zijn van de sporter. Hier nemen we de tijd om ons concept duidelijk uit te leggen aan de hand van een kleine rondleiding.

Health check

Met de health check kunnen wij je nog gerichter helpen om jouw doelen te verwezenlijken. De check wordt afgenomen door een trainer. Na de health check ben je helemaal op de hoogte van jouw échte gezondheid! 

Training

Zo is een heel efficiënte training vol afwisseling mogelijk voor de meest uiteenlopende trainingsdoeleinden. Van spieropbouw en atletiek tot sporten op professioneel niveau. En van regeneratie en revalidatie tot gewichtsverlies en vetverbranding.

Gegarandeerd resultaat

Een uitgebreid trainingsaanbod dat garant staat voor resultaat, zowel voor de beginnende als de geroutineerde sporter.
Mijn gezondheid is veel beter door te sporten bij Gym Plus.
Yvan, 4 okt